BDSM

Ooit al eens geëxperimenteerd met SM of bondage? BDSM (de overkoepelende term voor bondage, discipline, sadisme en masochisme) biedt vele spannende mogelijkheden. Om deze mogelijkheden inzichtelijk te maken, is het verstandig om eerst een uitleg te geven over bondage, discipline, sadisme en masochisme. Bondage is het controleren door iemand te beteugelen en zo het bewegen onmogelijk te maken. Zoals je kunt bedenken zorgt dit voor een hoop spanning en sensatie. Bondage kan vrij onschuldig zijn met bijvoorbeeld een bondage touw, maar kan ook extremer worden met een bondage stellage. Discipline slaat op de gehoorzaamheid die tijdens het BDSM erg populair is. Sadisme is het fijn vinden van het toebrengen van ongemak en bij hardere spelletjes van pijn tijdens het spel. Masochisme is juist het tegenovergestelde. De masochist vindt het fijn om gedomineerd en gekleineerd te worden. Wil je meer weten over BDSM? Lees alles over BDSM in de BDSM Gids!

BDSM in de praktijk

Toegegeven, de uitleg van BDSM klinkt voor leken misschien zwaar en pijnlijk. Gelukkig hoeft dit niet zo te zijn, immers je bepaalt zelf het spel en hoe ver je hierin wilt gaan. Zo kun je allerlei extreme BDSM spelletjes spelen, maar net zo goed kan dit onschuldig zijn. Denk bijvoorbeeld aan het vastbinden van de armen van je partner of een tikje op de billen met de zweep. Het grote voordeel van BDSM is dat je vele kanten kunt op gaan en je helemaal jezelf kunt laten gaan. Experimenteren is hierin erg belangrijk. Maak het eens bespreekbaar bij je partner en zoek naar een spannend spel die jullie beide opwindend vinden. Ga vervolgens op zoek naar BDSM toys die het spel leuker en spannender maken.

BDSM shop

In een BDSM shop kun je het best terecht als je op zoek bent naar seksspeeltjes en toebehoren. In de wereld van BDSM speelt kleding en/of lingerie ook een grote rol. Hiermee maak je de setting compleet en kun je maximaal genieten van de spanning en kinky momenten die BDSM je brengt. Bezoek eens een online BDSM shop voor inspiratie en ontdek de vele mogelijkheden. Je zult merken dat BDSM helemaal niet zo extreem is als het op het eerste oog lijkt.