Penisring voor hem?

Penisringen zijn een van de populairste seksspeeltjes voor mannen. Ook bekend als cockringen, worden deze apparaten vaak gebruikt om te helpen een erectie te behouden. Maar penisringen kunnen ook worden gebruikt om het plezier tijdens de seks te verhogen. Wanneer gedragen rond de basis van de penis, kunnen zij helpen om de ejaculatie te vertragen. Dit kan vooral gunstig zijn voor mannen die last hebben van vroegtijdige zaadlozing. Daarnaast kunnen penisringen ook worden gebruikt om de sensatie te verhogen door de bloedtoevoer naar de penis te vernauwen. Dit kan leiden tot een intenser orgasme. Voor sommige mannen is het gebruik van een penisring een essentieel onderdeel van hun seksuele repertoire. Anderen vinden dat ze er slechts af en toe een hoeven te gebruiken. Maar wat je situatie ook is, er is geen twijfel dat penisringen een extra element van plezier kunnen toevoegen aan je seksleven.

Penisringen zijn meestal gemaakt van siliconen, rubber of metaal. Ze worden aan de basis van de penis geplaatst om de bloedstroom te vernauwen. Dit resulteert in een tijdelijk grotere en hardere penis. Penisringen kunnen worden gebruikt om erectiestoornissen te behandelen of voor seksuele verbetering. Ze worden soms ook gebruikt als een vorm van relatietherapie, omdat ze kunnen helpen een erectie langer vol te houden. Bij gebruik voor seksuele verbetering kunnen penisringen helpen om de ejaculatie uit te stellen en het plezier voor beide partners te vergroten. Als u overweegt een penisring te gebruiken, is het belangrijk dat u een medisch deskundige raadpleegt om er zeker van te zijn dat het veilig is om dit te doen.

Wanneer je een penisring koopt voor je partner let dan op dat hij hier voor open staat. Laat het onderwerp bijvoorbeeld een keer vallen wanneer de sfeer goed aanvoelt. Op deze manier kun je op een relatief veilige manier inschatten of je partner hier voor open staat.

Bodytalk helpt je graag op weg.