Perfecte filter Otoplastieken: Hoor omgevingsgeluiden en houd uw oren beschermd

Otoplastoeken op maat.

Werkt u in een lawaaiige omgeving? Of luistert u gewoon graag naar muziek terwijl u slaapt? Dan zijn op maat gemaakte otoplastieken misschien de perfecte oplossing voor u. Otoplastieken op maat zijn oordopjes die op maat worden gemaakt om perfect in uw oren te passen. Dit betekent dat ze al het omgevingsgeluid blokkeren, zodat u zich kunt concentreren op uw taak of een goede nachtrust kunt hebben. Bovendien zijn veel oordopjes voorzien van een filter waarmee u omgevingsgeluiden duidelijk kunt horen. Dit is perfect voor mensen die zich bewust moeten blijven van hun omgeving en toch hun oren willen beschermen tegen harde geluiden.

Otoplastieken met de perfecte filter.

Als u op zoek bent naar op maat gemaakte otoplastieken met de perfecte filter, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Audinc. Wij bieden een ruim assortiment oordopjes die op maat gemaakt zijn om perfect in uw oren te passen. Bovendien worden onze oordopjes geleverd met een filter waardoor u de omgevingsgeluiden duidelijk kunt horen.

Otoplastieken zijn oordoppen die op maat gemaakt zijn.

Bij Audinc begrijpen wij dat ieders oren anders zijn. Daarom bieden wij op maat gemaakte otoplastieken aan, die perfect in uw oren passen. Door een prop in uw oren te schieten krijgen we de perfecte pasvorm. Dit zorgt ervoor dat u zich comfortabel voelt terwijl u de oordopjes draagt, en dat ze al het harde geluid tegenhouden en ruis filteren.

Pasvormtest

De gemiddelde groeisnelheid van menselijke oren is 2,2 millimeter per jaar. De gehoorgang bevat, net als de buis van eustachius, ook elastisch kraakbeen, waardoor de vorm van uw gehoorgang in de loop van de tijd kan veranderen. Zelfs als u oordopjes van goede kwaliteit gebruikt, kan de pasvorm ervan na een paar jaar verslechteren door veranderingen in de vorm van uw gehoorgang. Dat is gemiddeld na vijf jaar het geval. Wij willen er bij Audinc graag zeker van zijn dat uw op maat gemaakte oordopjes nog steeds de best mogelijke pasvorm hebben. Omdat dit niet met het blote oog beoordeeld kan worden, passen wij een zogenaamde lektest toe. Al onze oordopjes kunnen elektronisch onderzocht worden om te zien of ze de vorm van uw gehoorgang behouden.

Belangrijke omgevingsgeluiden blijf je wel horen.

Belangrijke geluiden zoals signalen, alarmsignalen en spraak zijn nog steeds hoorbaar met onze op maat gemaakte otoplastieken. Dit is belangrijk voor mensen die zich bewust moeten blijven van hun omgeving, maar toch hun oren willen beschermen tegen harde geluiden.