Verkoop je beleggingspand aan De Nationale Vastgoedportefeuille

De Nationale Vastgoedportefeuille is Nederlands' opkoper van verhuurd vastgoed en alle soorten beleggingspanden. Denk aan studentenhuizen, verhuurde woningen, bedrijfspanden en ook leegstaand of verouderd vastgoed. De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle soorten vastgoed op met het doel vastgoed in Nederland verder te verduurzamen.

Flexibele gebruiksdoelen

Het verduurzamen van vastgoed bestaat uit het op de juiste manier in de markt zetten van vastgoed, en dan met de nadruk op het omzetten naar het juiste gebruiksdoel in combinatie met een naadloze inrichting voor dat doel.

Overschot lege bedrijfspanden

Waar Nederland een land is wat gekenmerkt wordt door huizentekort en een overschot aan lege bedrijfspanden, zijn de meningen in Nederland nog steeds te verdeeld. Tijd om daar zelfstandig actie in te ondernemen. Dat is een van de wezenlijke doelen van De Nationale Vastgoedportefeuille.

Goede woonvoorzieningen voor studenten die ons land groot hebben gemaakt

Het omzetten van leegstaande kantoren naar bijvoorbeeld hotels of studentenhuizen is goed voor behoud van ons kennisinstituut. Tegenwoordig zijn er steeds meer studenten en steeds minder plekken om er te kunnen wonen. De kracht van de Nederlandse universiteiten en ook MBO/HBO-opleidingsinstituten is dat wij Nederlanders bereid zijn om te specialiseren. En dat kan alleen als onderwijs overal toegankelijk is. Het ontbreken van nabije woonfaciliteiten of woningen die eenvoudigweg te duur zijn, kan geen onderdeel zijn van de toekomstige infrastructuur. Het moeten reizen met OV naar school is natuurlijk prima. Maar studenten op de juiste plek laten zijn helpt bij het proces om te bezig zijn met waar men voor is, namelijk studeren. Waar het momenteel naartoe gaat, is dat men beter niet uit huis kan gaan. Het reizen van 100km+ naar de plek waar men studeert wordt steeds normaler. Echter ontbreekt dan het draagvlak om ervoor in een studentenhuis te gaan zitten. Daarom is De Nationale Vastgoedportefeuille voor studentenhuizen zo dicht mogelijk bij de opleidingsinstituten. "Het mag niet zo zijn dat studenten lang op zoek zijn naar een studentenhuis".

Meldt uw pand aan

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle soorten huizen, panden en beleggingspanden. Men verhuurt actief aan studenten en dit is dan ook een onderdeel van het bedrijf. Ook worden er bedrijfspanden of woningen gerenoveerd met het doel deze beter geschikt te maken voor zowel starters als de ervaren doorstromer. Nederland is niet bepaald een land waar mensen actief hun oude huis renoveren, en dit is ook niet meer nodig doordat het oude huis al genoeg oplevert. En dat is een van de toegevoegde waardes die De Nationale Vastgoedportefeuille actief aanbiedt.