Zweetvoeten door gesloten schoenen

Zweetvoeten, wat te doen?

Het is weer de tijd van het jaar van het onstuimige weer. Het wordt weer vroeg donker want de klok gaat weer een uur terug, De luchtige kleding gaat weer in de kast en de gewatteerde jassen weer op de kapstok. Hierbij hoort natuurlijk ook het waterdichte en gesloten schoeisel want koude voeten zit niemand op te wachten.

Alleen één probleem bij dit schoeisel, iets dat elk jaar weer de kop op doet, kan hardnekkig en vervelend zijn. En, iedereen heeft er vast wel eens meet te maken gehad, Ja we hebben het over de beruchte zweetvoeten.

Zweetvoeten een probleem?

Op zich hoeven zweetvoeten geen probleem te zijn. Maar vaak is dit wel het geval. Dat komt doordat onze voeten opgesloten zitten in schoeisel. Hierdoor gaan onze voeten broeien en zweten en dat betekent dat bacteriën en schimmels een feestje kunnen vieren. Want gesloten schoenen betekent warmte en als je dit combineert met zweet en huidresten dan heb je de perfecte voedingsbodem voor deze schimmels en bacteriën welke een vreselijk stank veroorzaken. De wel befaamde kaasgeur van zweetvoeten.

Bestrijd zweetvoeten met PediSpray

Je kunt deze zweetvoeten bestrijden met een anti-transpirant zoals bijvoorbeeld “PediSpray”
Dit middel zorgt er voor dat de zweetkanalen worden vernauwd waardoor er minder transpiratievocht naar buiten kan. Breng het aan na het wassen van de voeten en laat het inwerken. Het middel kan tot wel 5 dagen voor een sterke transpiratievermindering kan zorgen.

Het middel is te bestellen op de site van PediFris en er is een aantrekkelijke 2+1 gratis korting

Nog meer korting op PediFris

2+1 gratis is niet het enige. Je kunt middels de code “GOEDBEGIN” ook nog eens aanspraak maken op een additionele korting van maar liefst 10%.

Dus bestel nu, verlos jou en je omgeving van die vieze geur en gebruik de middelen van PediFris